Welkom bij Ansbertus Law Curaçao

Ansbertus is wereldwijd een snel groeiende juristenpraktijk met uitstekend kennis van het recht, gedreven door haar zakelijke instinct en grensverleggend karakter. Met onze uitstekende kennis van het recht en zakelijke vaardigheden helpen wij dagelijks overheden, ondernemers en particulieren bij het beantwoorden en oplossen van (complexe) financiële en juridische vraagstukken.

Onze bedrijfsjuristen, legal counsels, adviseurs en advocaten hebben hart voor uw zaak. In geval van rechtsbijstand treden wij daadkrachtig op en halen wij alles uit de kast om uw belangen te behartigen, waar ook ter wereld.

Tijdens eerste gratis adviesgesprek informeren wij u graag over de toevoegde waarde van Ansbertus. Een afspraak is mogelijk bij ons op kantoor of bij u op locatie. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met het secretariaat via telefoonnummer +5999-7889987.

Contactgegevens

Sta. Rosaweg 937 Unit 113
Willemstad, Curaçao

Telefoonnummer:
+5999 – 7889987

E-mail:
curacao@ansbertus.com

Wereldwijde kantoren

 • Nederland
 • Belgie
 • Duitsland
 • Engeland (UK)
 • Spanje
 • Portugal

Gratis adviesgesprek voor ondernemers

Ansbertus is graag uw sparringpartner. Wij zijn sterk in het beantwoorden van complexe juridische vraagstukken. Van bedrijfsovernames tot aan procesvertegenwoordiging. Wij luisteren graag naar uw ideeën en doelen en helpen u ook graag bij het oplossen van dillema’s. Een no-nonsense aanpak, dat is de kracht van Ansbertus. Leg uw juridisch vraagstuk vrijblijvend aan ons voor. Samen gaan wij voor de oplossing. Resultaatgericht, daadkrachtig en betrokken.

Ja, ik wil graag een vrijblijvend adviesgesprek.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)